• w-facebook

Tel. 06- 41647462   /   info@gastouderopvangeindhoven.nl  /  Heerkensveld 9 / Eindhoven

 Site designed & made by © eva laros

Tijdens de 8 jaren die ik werkzaam was in de kinderopvang

heb ik veel ervaring opgedaan bij diverse kinderdagopvangorganisaties. Ook volgde ik verschillende cursussen en trainingen en dat samen heb ik nu gecombineerd tot mijn eigen kleinschalige opvang aan huis, waar ik inmiddels al zo'n vijf jaar met veel plezier werk.

Belangrijk vind ik de kleinschaligheid, maximaal 4 gastkindjes van 0 - 4 jaar, vergezeld door mijn 2 jarige dochter; en na school sluit ook onze zesjarige dochter gezellig aan. Zo heb ik veel persoonlijke aandacht voor de behoeften van de kinderen.

Ik ben iemand die veel observeert en kijkt waar een kind is in zijn ontwikkeling. Vanuit daar kijk ik waar de behoeften liggen en of ik het kind kan prikkelen om net een stapje verder te gaan.

Een dagritme vind ik belangrijk voor de kinderen. Kinderen in deze leeftijdscategorie kunnen nog geen klok kijken, dus door vaste eetmomenten en structuur aan te bieden, verloopt de dag voor hun in een logische volgorde.

Gezonde voeding vind ik erg belangrijk en daarom bied ik verantwoorde voeding aan. (Seizoensgebonden)fruit, brood, tussendoortjes, water etc.

Ik ben graag creatief bezig met de kinderen dus zullen we veel knutselen voor verjaardagen, moederdag, vaderdag, kerst etc. Ook lees ik graag voor, gaan we vaak wandelen of buiten spelen, liedjes zingen, knuffelen, samen spelen etc.

De kinderen krijgen tot 1 jaar een schriftje waar ik elke keer een verhaaltje in schrijf van de dag. Zo krijg je als ouder een goed beeld van wat jouw kindje allemaal meemaakt. Ik vind daarnaast een mondelinge overdracht bij binnenkomst en ophalen belangrijk: je geeft toch jouw belangrijkste bezit uit handen!

VISIE

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now